Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Hjemmelavet Lasagne
Tager mindst 3 timer
Pastaplader:
400 g durummel
4 æg
salt og peber
lidt olivenolie
krydderier efter eget valg.

Hæld alle ingredienserne i en røremaskine, start med melet, og lad det ældes i 8-10 minutter. Tilsæt lidt vand, hvis dejen virker tør. Lav 3 lige store kugler og tildæk dem med et fugtigt viskestykke, og lad dem hvile i ca 30 minutter.

Kør de 3 pastadej klumper gennem pastamaskinen, og lav 6 plader som passer i længden til et ildfast fad. Lad dem tørre i en times tid (vendes hver 10 minut)

Kødsovs:
2 løg
2 fed hvidløg
500 g kyllingefiler
1 dåse tomatpure
1 dåse hakket tomater
1 squash
Karry, salt peber
0,4 l boilion (grønsag eller høns)

Pil og svits løgnene i lidt olivenolie. tilsæt presset hvidløg. Tilsæt karry efter temperament.

Kyllingefilererne hakkes fint og tilsættes. Når kødet har skiftet farve tilsættes resten. Lad den simre i 10 minutter.

Monter lasangen:
0,5 l moyjasovs
Revet ost.

I et ildfast fad hældes lidt kødsovs i bunden. Pålæg 2 lasagne plader. Hæld kødsovs på igen og fordel moyasovs i kødsovsen. Gentag til alle lasagne pladerne er brugt. Lasagnen afsluttes med Kødsovs, moyja sovs og tilsidst revet ost. Gratineres i oven ved 200 grader i 35 minutter.