Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Der var en gang ..... ej det tror jeg så ikke lige. Lad mig sige det lige ud, det startede med at der var 3 søstre, den ene hed Sille, hun havde rødt hår, då var der Tina, hun havde brunt hår, og så var der Mia, hun havde lyst hår.
De boede ude i en åben skov med søde dyr og mennesker der hele tiden gik forbi, det var pigerne glade for, fordi der havde være onde ord på de andres læber om at der gik en  morder blandt dem, men hvis der var mange mennesker så ville morderen ikke slå til.
Pigerne havde ikke nogen mor og far længere, så de boede ude i denne meget hyggelige skov alene, men det var jo også meget hyggeligt :D
Pigerne havde oplevet noget mærkeligt med deres venner der gik udenfor, de plagede nemlig at komme ind til dem og få lidt mad og drikke, men det var de stoppet med, der begyndte også at komme færre og færre der ud.
Da de en dag var igang med at spise bankede det på døren, Mia gik der over og lukkede op, det var en høj nydelig mand, han var skaldet og han hed per, pigerne havde aldrig set ham før men spurgte om han ikke ville have en kop kaffe og lidt kage, han sagde jo tak og gik ind til dem.
Efter en time sagde han til Sille at han syntes hun var så yndig og om han måtte få lov til at invitere hende ud og spise en dag, og selvfølgelig ville hun da det, men problemet var at det ville Tina også, så da han var gået og havde givet Sille et kindkys begyndte Tina at råbe af hende, det hørte per så men han gjorde ikke noget ved det.
Dagen efter var Mia og Sille gået ud og plukke blomster og frugt, Tina var blevet hjemme og lave mad, ind kom per med en stor køkkenkniv... og nu tænker i nok... åhhh nej han vil stikke hende ned...... men nej han kom ind og spurgte om han måtte hjælpe til, og nu når Tina var vild med ham sagde hun ja.
De skulle lave suppe med kylling, og lidt efter sagde han " det var fjollet af mig at invitere Sille ud, vil du ikke istedet for hende " Tina sagde " jo, men skal du eller jeg så sige det til Sille ??? " men det mente per så at han skulle.
Mia var kommet lidt tidligere hjem fra blomster og frugtplukkeriget fordi hun var træt, så hun havde set og hørt det hele ved et åbent vindue.
Da per gik ud så han hende men gjorde ikke noget ved det, først et par dage senere gjorde han noget ved det, han tog hende og smed hende i en mose så hun druknede.
Da det var tid til deres "date" tog han først Sille ud i skoven og efter Tina så de ville komme til at møde hinanden og blive sure og fornærmede på hinanden.
Det hele gik efter per's plan han tog dem bække og smed dem i mosen lige som deres søster, og som i kan høre på det hele så er det per der er mordren, men det han ikke havde forstillet sig var et nu hvor der var 3 piger der er druknet i den samme mose så er de jo spøgelser, så da han vender sig om ser han 3 søstre, en med rødt hår, en med lyst hår og en med brunt hår, og alle sammen ude på at få hævn, han nåde så at løbe væk og aldrig komme tilbage.
Men hvis man går hen til den mose kan man se 3 søstre sidde ved et træ med tåre løbene ned at deres kinder imens de råber med hæse stemmer  " vi har engang været lykkelige piger, så pas på en høj mand der er skaldet, og som siger du er smuk, han vil bare dræbe dig som han gjorde med ossssss "