Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Det her handler om en pige der snart skulle giftes med en flot ung mand.
Pigen hed Line, Line var et lege barn lige fra da hun var lille til hun blev voksen.
Nu var det tid til at Line og hendes mand skulle giftes, de gik op af alteret og og stillede sig ved siden af hinanden.
Nu var der ikke så lang tid til at de skulle sige ja til hinanden..... da det var overstået og de nu endelig var blevet gift skulle de lege selskabslege med hele familien og alle vennerne.
Det var manden der skulle lede efter alle gæsterne i skjul, og nu når Line kendte alle de gode gemmesteder gik hun op på det lille loft i laden, da hun gik der op så hun en kiste, hun hoppede op i den, men i det hun hoppede der op kom hun til at rykke lidt til en reol som så faldt ned på kistens låg, det slog Line om kuld og hun besvimede.
Da låget faldt ned gik kisten i baglås så Line kunne ikke komme op af den og var derfor låst inde i den lille kiste med meget lidt luft tilbage.
Der var gået mange timer og manden havde været der oppe mange gange og kigge om hun havde gemt sig der oppe, men af han kunne se havde hun ikke gemt sig der oppe.
Dagen var næsten forbi og gæsterne opgav at lede efter hende og tænkte at manden nok ville finde hende, men det gjorde han ikke.
Mange år efter satte manden sig der op og græd som han gjorde hver evig eneste dag siden han mistede hende, han kiggede lige pulselig over i et hjørne og så noget hvidt, han kravlede der over og åbnede kisten ude fra, da han havde åbnet den løb han alt hvad han kunne ned til sin lillesøster som han boede sammen med, han trak i hende og sagde at hun skulle skynde sig der op, da de var der oppe så de at Line lå i kisten kun som et skelet og en hvis brudekjole.
Lines mand ligger nu med psykiske problem og siger hele tiden " bare jeg havde ledt bedre efter, så ville hun havde været her "