Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Hej med jer, nu skal i høre min historie, det startede med at jeg var 13 år :D der var få dage til at jeg skulle holde min konfirmation, jeg var mega spændt på hvordan det føles at stå ved kirken, iført en smuk hvid kjole, fint hår der er sat op og nogle flotte sko.
Som jeg havde sagt var der ikke så lang tid til at det var min tur, alle mine kusiner og fætre prøvet, men ja nu var det min tur.
Jeg var bange for hvordan jeg ville tag det efter min konfirmation, fordi mange af dem jeg kender der er blevet konfirmeret er blevet sure og irriterende at være i nærheden af. Sådan håber jeg ikke jeg bliver.
Nu var tiden inde, der var gået de dage der skulle og nu var det tid til at gå i kirken og blive konfirmeret. Jeg stod der oppe og rystede af skræk for at gøre et eller andet forkert, heldigvis skete der ikke noget og det hele gik rigtig fint.
Nu var tiden gået og festen skulle til at blive holdt for mig. Jeg fik masser af gaver og alle morede sig.
Konfirmationen var nu over og jeg var ellers ikke færdig med at feste igennem :( men hvad der kommer let går let.
Men den nat følte jeg mig underligt tilpas, som om der var et eller andet der gjorde mig ondt, men det var sikkert ikke noget.
næste morgen eller som min mor og far ville kalde det, næste eftermiddag gik jeg ned for at tage mig noget mad. Min mor kom ind for at spørge om jeg havde haft en god nat i min nye seng, jeg svarede ja og vendte mig om, ide jeg vendte mig om begyndte min mor at skrige, hun pegede mig op i andsigtet og råbte " blod, blod !!!!!! " jeg kiggede rundt og spurgte " hvor, hvor !!!!!! " med det samme råbte mor til min far og sagde at jeg havde fået så dybe rifter i ansigtet at jeg skulle på hospitalet og blive syet, min far spurgte hvor jeg havde fået dem fra og jeg sagde jeg ikke viste det.
Min mor var ude af den mens min far var sådan lidt lige glad, han mente nemlig at det bare var en lille rift og ikke andet, men min mor var det som om at hele mit hoved var faldet af.
Da det var sket mange gange efter den nat besluttede jeg mig at finde ud af hvad det var der var sket siden jeg hele tiden skulle på hospitalet med et dybt hold i mit hoved.
jeg satte 3 kameraer op ( en over mig og to ved siden af mig ) jeg satte dem til at optage så jeg kunne se hvad det var det skete hver nat.
næste morgen var det jo selvfølgelig sket igen, men denne gang gik jeg hen til de 3 kameraer for at se videoerne, jeg fandt ud af at det var............. mig????? hver gang jeg rev mig selv råbte jeg " jeg vil have det tilbage, min dejlige konfirmation " efter det valgte min mor og far at jeg skulle på den lukkede for evigt, og det er så her jeg skriver fra nu.
Så husk hvis du snart skal konfirmeres, så lad det ikke stige dig til hoved, vil du love mig det ???