Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Det startede med at vi skulle overnatte på et fritidshjem ved navn Kernehuset. Jeg gik i 7 klasse og skulle overnatte med min klasse på Kernehuset. Det startede fint nok, men så begynde talen om at der var en afdød indspektør der gik rundt og spøgede på fritidshjemmet. Drengene syntes det var meget sjovt at drille pigerne med det, men det syntes pigerne bestemt ikk` var sjovt.

Nu var klokken snart 24.00 og så SKULLE alle børnene sove, men en dreng der blev kaldt for " bølle ", skulle lige vise sig for alle de " seje " drenge at han ikk` var bange for ham " indspektøren " så han kom slendrene op af trapperne op til indspektørens kontor, for at se om der skete noget.

Man hørte et skrig der oppe fra, og ned kom " bølle " med bukserne hevet ned under ballerne, og på ballerne var der røde mærker af et spanskrør som " inspektøren " brugte da han var i live. Vi ved ikk hvordan det er kommet til, men efter " bølle " var gået der op er der kommet blå håndaftryk på vægge, som nu er malet over.

Efter det har alle haft respekt for ikk at gå der op. Og selv nu hvor der er gået mange år hører man stadig lyden af et spanskrør der suser med sådan en kraft hen mod fx " bølle " og gråd fra små børn der var blevet tævet med et spanskrør.

Så husk hvis i høre en historie om noget der er i nærheden af dig og som du godt vil udersøge, så lad vær, det kan være farligt. :D